Followers

Nuffnang

Pages

27 December 2013

My answer??



Alhamdulillah, hari ni dapatlah jugak saya update blog ni. Hehe.. Jarak masa dengan post tu agak jauh dengan yang saya cakap hari tu. Ok, whatever laa. Saya pun tak nak cakap banyak kat sini. Well, saya nak jawablah soalan saya hari tu. Hah, ingat tak?? Heishh, tak ingat eh?  Okeylah, saya ulang balik soalan tu. Gini soalan dia, antara Nabi Yusuf dengan Nabi Muhammad mana satu paling handsome?? Onion40

Jawapannya ialah...................................................... jeng jeng jeng! Lu pikirlah sendiri! Hehe. Gurau jee. Okey, okey. macam ni jawapannya. Nabi Yusuf memang......... handsome! Tapi............. Amboi, banyak dot dot pulak. Hehe. TAPI ! Nabi Muhammad adalah yang paling sempurna ! So, kalau korang semualah, mestilah nak yang perfect gitu! Kann?? Memanglah ada quote yang bunyi macam ni, ' Nobody is perfect'. Sebenarnya manusia sempurna maybe ada, tapi takde manusia yang sempurna sesempurna Nabi Muhammad SAW. 
Nak terang, tapi panjang sangat... Hehe. Ok, jangan marah saya macam ni..  I'm sorry. Ok,kalau macam tu apa kata cuba buka blog ni. Sebab jumpa ni kat sini, tapi nak explain tak berani takut salah or panjang kut. Hee. Cer bukak laa. http://drmegatridzuan.blogspot.com/2009/01/di-manakah-lelaki-sempurna.html Err,, mintak izin la yee. Bagus blog ni, banyak ilmu. 

Tak kisahlah. Soalan saya dah dijawab, cuma tak sepenuhnya la. Hehe. Orait.... Time's up! Lambat dah ni. And, tak lama lagi sekolah. Fuhh,, tak dapat aku bayangkan macam mana tahun depan dengan SEM, SPM.. Phiuuhh... Masak aku gini. Wahh,, bahasa berubah nampak??!! Hehe. Sorry. Ok2, tak nak cakap banyak. I'm sleepy...Doh teringat katil je ni.  Onion11 
Ok, goodnight.. Assalamualaikum! =)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...