Followers

Nuffnang

4 June 2014

Shopaholic Giveaway 2014


بسم الله الرحمن الرحيم


*tekan banner!

SHOPAHOLIC GIVEAWAY 2014

Dianjurkan oleh :

Ditaja oleh :


SENARAI HADIAH & KATEGORI PEMENANG

Top Referral :

  • Voucher RM 20 Gelang Pandora Exclusive Set *new!
  • Wide Shawl x1
  • Cute Pouch Bag x1
Top Referral #2 : *new!
  • Voucher RM 20 Gelang Pandora Exclusive Set 
  • Tudung Bawal x1
  • Lip Scrub x1
Kategori Tambahan ( WhoHAA )
  • Tudung Bawal x1
  • Lip Scrub x1
  • Voucher RM 20 Gelang Pandora Exclusive Set *new!
Random.org
  • Voucher RM 20 Gelang Pandora Exclusive Set x2 *new!
  • Egg Mask x2 orang
  • Tudung Bawal x3 orang
  • Topi BAP x1 pemenang
  • Cute Pouch Bag x1 pemenang
  • Tudung Bawal Pelangi x2 pemenang
  • Brooch x2 pemenang
  • Tudung x2 pemenang
18 PEMENANG DICARI!


Kalau nak menang top referral, banyakkan share entry GA korang di fb atau pasang banner GA di sidebar. Boleh ikut tutorial ni, TUTORIAL PASANG BANNER IKLAN.



All the best ! This might be the last, maybe?? I'm quite tired now.. Hehe. Ok, see you soon !


Love from me,

3 June 2014

Giveaway Jun by Syira Lokman !

 http://4.bp.blogspot.com/-xJtjWJwGMQI/U4lWWSs_0UI/AAAAAAAAEG0/CKDo-cLEfEc/s1600/GA+JUN.jpg

Nak join? Jom klik banner ni !


Special untuk anda?



Lavanessa Swiss Professional Skin Care Treatment 10 pcs Rm125 x1- Akif Imtiyaz
Halfmoon Glitter Shawl x1 - Efa
Custom Made Lace Shawl x1- Efa
Novel karya Hilal Asyraf x1- Edo Hayra
Diy brooch x5- Eymasu craft
Mini Notebook x1 - Umira
Kad Blogger x5- Ana Ahmad

Topup RM5 x2 -Hani
Topup RM5 x2 - Siti Hajar
Topup RM5 x2 - Diba
Topup RM1O x1-Iskandar Daughter
Topup RM10 x2 -Fatihah

Edit Full Template x2 - Myra Azmee
Review blog x 2 -Syira
Bloglist 2014 x3 - Syira

TOP REFERRAL


Tapak iklan PERCUMA x2 (Kekal sampai hujung tahun) -Syira


Mudah kan? jom ramai2 memeriahkan Giveaway Jun by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)

33 pemenang dicari ^_^
Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula : 3 Jun 2014
Tamat : 17 Jun 2014 jam 11:59 malam
- See more at: http://keyranazleen.blogspot.com/2014/06/giveaway-jun-by-syira-lokman.html#sthash.pViLX7U2.dpuf


Let's join !



Love from me,

Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz !



Amboi, macam-macam dah sekarang ye cik nufaz. Semakin maju ! Haha.. So, kali ni GA by Fiqa Nsz pulak. GA pasal apa? This time Infinite Last Romeo Giveaway ! Pada sesiapa yang minat gila dengan grup ni, konfem sekonfemnya la akan join benda ni, kan?? Well, aku just saja je nak try. Sekarang ni, aku banyak dah nak join giveaway yang daripada ramai BLOGGER TERHEBAT ! Lagipun, hadiah-hadiahnya so interesting ! Macam giveaway by Fiqa Nsz ni la..  So, sambil2 tu nak promote la kat korang my reader ni, join la contest ni.. Manalah tahu ada peluang nak menang, kan? 

Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz
KLIK BANNER untuk menyertai giveaway ini!



Special Thanks to:

Para sponsor giveaway ini iaitu Mr. Cupid, Anis Nadzirah, NARA Kpop Online Shop, Karimah Zulkafali, Aliatul Aiman dan Keyranazleen. Giveaway ini dianjurkan oleh Fiqa Nsz

Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Infinite special limited edition badges, Infinite badge, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

Wish me luck and all the best kepada semua yang join !!

Love from me,

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih



Wahh, semakin aktif cik nufaz sekarang yee! Haha.. Puji diri sendiri ke? Okeylah, tak mau doh buang masa. So, Uzu ( organizer giveaway ni laa..hehe.) ada buat Giveaway Cash RM350. Wah, macam menarik je kan?? Memang la, tu pasal la aku join. Cehh! Jadi, GA ni akan start from 31 may until 4 june 2014. Eishh, tapi ada syaratnya. Nak tahu ke?? Ok, mata tu pandang bawah. Eh, pandang bawah mana tu? Sini la..

As-Salam

[Siapa nak join sila tekan banner di atas]

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas PutihNasibah KhushairyKasih Lestari Abadi Nor Farihan AyobNannie Isa , dan yangbaik .


Hah, tunggu apa lagi? Jom kita sama-sama memeriahkan contest ni !! Haha. Kalau tak mau, takpe la.. At least korang baca aku punya blog. Orait, banyak lagi kerja nak buat ni. Jumapa lagi nanti, ok? Daaa !! 
Assalamualaikum !
Love from me,

Projek Dress Bajet ! (:



Hai semua ! Ok, kali ni aku nak promote about this 'project'. Projek apa pulak ni?? Haa, Projek Dress Bajet ! Well, setakat ni aku dah tengok dah baju-baju tu and it's really wow! Nice dress and interesting! Yelah, aku ni mana pakai sangat dress-dress ni. Tapi, tengok dress-dress tu, hati aku jadi tertarik pulak. Cantik kalau dapat pakai time raya tahun ni.. Hehe. Kalau menang, dapatlah pakai. Ecehh! Haha. Baju raya tak beli lagi nii... Muehehe. Ok la, so siapa nak join, jomlah join sama-sama ! Manalah tahu menang kan? Dah join, then jangan lupa promote la.. Hehe.. 

Klik di sini !
So, hopefully you guys support me, please?? Hehe.. Nak join, join la. Amat dialu-alukan ! Thanks for support and read my blog..  (:

2 June 2014

Jom Usha Bilik !

Hai ! Hai ! Haa, kali aku agak happy sikit. Sebelum-sebelum ni happy jugak, cuma baru nak diluahkan hari ni. Ecehh! Haha.. Sebenarnya, i'm just happy sebab pageview aku dah meningkat, so of course la blog reader meningkat. ( err, maybe la kut? pendapat sendiri.. orang tak pandai bab2 ni, macam ni la.. hehe) So apa  topik kita hari ni? Hurmm.... Cakap jelah apa-apa, kan? Oh ya! Tetibe je teringat and rasa nak cakap pasal benda ni. It is about my room. Err, okay. Actually my sister and me. So rumah aku tengah renovate la sikit-sikit. So, sekarang ni aku tengah fikir and cari design yang simple but wonderful, comfortable, calm and wow ! Biar designnya boleh buat orang wow macam ni,
 
Haha.. boleh ke? Takdelah, i'm just kidding. Aku nak yang simple, sederhana but it would shining my bedroom. Nampak tiptop gitu! Muehehe.. Sometimes, on the way fikir design ni kan, aku terfikir yang aku nak jadi interior designer. But yeah, i'm not quite good at this thing, nak sketching bagai semua ni.. Tapi aku suka tengok seni but I don't know how to do it. That's why la sampai sekarang I'm still confused lepas SPM nanti nak ambil course apa. Dah la bulan 9 kalau tak silap aku, ada mock interview ( MRSM punya program). Eh, jap. Tetibe pulak masuk topik ni. Haha, takpelah. Maybelah ada orang yang baca nanti, boleh bagi aku pendapat?  Terserahlah.. 
Okey, sambung balik. Pasal design tu, aku ada la tengok kat internet design bilik yang cantik laa. Ada yang aku ambil ikut english style, france style, korean style, japanese style, spanish style and dubai style. Tapi tak la semua aku tayang kat sini. And gambar ni pun entah betul ke tak design style yang aku sebut tu. Nak tengok tak? Jomlah, aku pun tak tahu dah nak cakap apa.. Hehe. Ambil kat internet, so maybe entah-entah ni bilik korang. Haha, manalah tahu kan? 
Aku suka yang ni, nampak simple and warna yang cantik. Nice!


This is the one that I like it the most ! It is just simple but nice, beautiful and wow ! It would be so cool if my bedroom is like this. 

This is nice too! matching colour..

Susunan yang kemas, and I like it.

Warna yang menarik and simple !

Perfect! But, it is so pinky. Aku tak suka sangat pinky-pinky ni. hehe

Looks elegant..


Exclusive ! Haha, tapi tak cukup bajet laa nak buat macam ni.. 

This is also really nice! Well, as for your information, I like red colour. 

It is so cute ! =)

Wow! Nice and simple! Sangat cantik..

Macam bilik little princess je rasanya. Haha...

Nice, but it seem like too pack. Macam banyak sangat barang. Anyway, cantik jugak.

Sangat simple tapi cantik ! Sebab warna merah?? Hee...

Susunan yang cantik and simple. Nice one !

Even bilik nampak macam kecil je, tapi design yang cantik !




Nice !

Simple tapi menarik !

Macam banyak belon jee??

Really nice !

Interesting and wonderful colour !



Wow! Superb ! I wish I could have this.. (:



Cantik ! Bilik besar, bolehlah... Bilik aku? Tak cukup kaya la. Haha.



Sweet !




Soo............ Beautiful ! 

Really wonderful !

Wow! Macam untuk royalty je..


Ni pun cantik jugak ! Cuma kalau coraknya tak serabut, lagi okey kut..

So cute this room !


Wow!

Wow! Wow! 5 stars ! It is really wonderful and beautiful ! So sweet....


Looks exclusive ! I'm really like it and I wish could have it too! 

So, itu jelah gambar. Nanti banyak sangat la pulak. Banyak yang cantik-cantik, yang wow!, and exclusive. Kalau nak exclusive gitu, haa... Kena kahwin dengan orang kayalah.. Haha, takdelah. Tak payah dok sibuk nak kahwin dengan orang kaya ke, kerabat diraja ke, putera raja sekalipun, usaha sendiri sudahlah.. Macam mana? Work hard till you success, then do as the design you wish. Lagi berbaloi sebab hasil usaha sendiri, duit sendiri. Tapi sebenarnya, tak penting pun nak kaya semata-mata nak design bilik yang macam tu ( err, ada ke? Aku main cakap jee.. hehe), yang penting kita selesa dan rasa best nak tidur dan berehat, bersantai dan buat kerja kita. Itu pun dah cukup.

Kau nak yang exclusive, mewah, bergaya semua tu, did you think about others? Yelah, tak semua orang mampu ada bilik yang macam tu. Kita sedap landing atas katil yang empuk, tapi ada lagi orang yang lagi kasihan. Tidur beralaskan kotak je. Takpun apa-apa jelah tapi bukan atas tilam or katil yang selesa dan empuk. Ooo........................... Ok, aku baru perasan. Why I'm talking like this? Why I talk about this? Tetibe pulak tu. Haha.. Takpelah, peringatan. Ok, sampai sini jelah. Nanti masuk topik lain pulak. Bye bye! Assalamualaikum !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...