Followers

Nuffnang

Pages

30 April 2012


          Hai !! huh,,pening betul bila memikirkan homework yg melambak tu... hehe,, apa lah saya ni..dah tahu keje banyak,boleh lagi dok ngadap laptop nie..huhu..pape jela...ni mukaddimah je..hehe

          so, the main point nye?? hmm...actually xde main point rse nye..hehe..bosan lar!!huhu.. hmm..nak say senaraikan tak apa keje skolah saya?? yela,,mane la tahu,,kot2 de org kate 'ye ke banyak?'..so, let's get see the list !! : ~

     1. KKG(kerja kursus geografi)-erm,,byk jgak la x siap agy..
     2. KKS(kerja kursus sejarah)-rse nye tinggal perkembangan produk,lampiran,rumusan n esei..byk la tuu
     3. Seni-tinggal nak touch-up and tu jela..hehe
     4. Math-kene wat mind map..emm,,rse nye banyak la jgak..huhu
     5. BA-bhse arab kne wat ringkasan drpd petikan,,huh..
     6. Murajaah !!! the things that i didn't think i can..huhu..byk sangat pengaruh kat sini..hmm..

          Ermm...rse nye nie je la. tapi jgn ingat sikit au !! banyak sebenarnya..huh..nasib,nasib..ermm..nak dgr lagu x??tapi ni khas untuk sape2 yang minat lagu korea laa... saya ade LAGU BARU !!! lagu ni serius best !!
 nah,,dengar laa..best !!

SPECIAL FOR U...


GRUP NU'EST-FACE

best kan ??!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...