Followers

Nuffnang

13 June 2017

Giveaway Annivesary Dan Duit Raya By Cik Ash



Hai dan salam ramadhan gaiss ! Allahu... lamanya sis tak jejak blog ni. Eh, update maksud sis. Singgah tu adalah, tengok engok gitu je. Busy ya amattt nak hujung hujung sem ni. Ni kesempatan yang ada nak join ler ga.. Nak raya kan, mana tahu menang sempena bulan ramadhan yang mulai ni hehe. Jom join pada sesiapa yang belum join tu ^^




Hadiah Untuk Pemenang 

Cash 
Cash RM50 - 2 Pemenang
Cash RM30 - 1 Pemenang
Cash RM20 - 1 Pemenang 

Top Up 
RM10 - 3 Pemenang 
RM5 - 1 Pemenang

Barang-Barang Lain 
1 set kerongsang - 1 Pemenang 
Tudung- 1 Pemenang 
Eyeliner - 3 Pemenang 
Cermin 2 in 1 - 1 Pemenang 
Watermark - 1 pemenang 



Haa, dah tahu hadiah mesti nak tahu caranya pulak kan? Kalau nak tahu, boleh la klik banner tu and join okay? Semoga berjaya! 😎



13 comments:

  1. Assalamualaikum. Terima kasih join Giveaway. Senarai peserta dah update. Bolehlah start blogwalking.

    http://cikashdiary.blogspot.my/2017/05/senarai-perserta-giveaway-annivesary.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. My pleasure, dapat join ga ni :)

      Delete
  2. singgah dari segmen sama.

    https://inibelogantynid.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html

    ReplyDelete
  3. hi dari ga yang sama
    http://msvelentine.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya.html

    ReplyDelete
  4. hi dari ga yang sama
    http://msvelentine.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya.html

    ReplyDelete
  5. jalan - jalan singgah sini. semoga murah rezeki

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-annivesary-dan-duit-raya.html

    ReplyDelete
  6. gud luck..singgah dr GA yg sama
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/giveaway-anniversary-dan-duit-raya-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.Terima kasih diucapkan di atas pernyertaan join giveaway cik ash.. Tahniah buat anda kerana terpilih sebagai salah seorang pemenang Giveaway Annivesary Dan Duit Raya By Cik Ash.. Sila klik pautan https://cikash.blogspot.com/2017/07/keputusan-pemenang-giveaway-annivesary.html untuk tebus hadiah yang anda menang ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam cik ash.. Alhamdulillah rezeki buat saya, lagi2 tgh final ni huhu. Btw tq cik ash ;)

      Delete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...