Followers

Nuffnang

Pages

8 October 2017

#MyCyberSales SEDANG BERLANGSUNG!


Image result for #mycybersale

Hai gais! Im back hehe. Kejap je dah update balik yew. Okay, actually I have a really good news! Nama pun good news, mana boleh tangguh2 ye dok hehe. Haa, as you guys know, starting from 9-13 October 2017, #MyCyberSales is coming back! Ahaa! This time, LOVERA MALAYSIA pun join sekaki tau! So, sekarang ni Lovera pun tengah buat sales gempak gila gila lah! Sebab Lovera ni sayanggg sangat dengan '#LoveraLovers' ni, jadinya Lovera buat sales awal sehari iaitu bermula hari ni, 8 Oktober 2017. Hmm, sales apa eh? Jom usha sikit kat bawah ni.👇













Promo #MyCyberSales ni valid beli di website sahaja tau jadinya kalau nak beli tu, boleh la PM saya dahulu ye. Tq :)


TO PURCHASE
👉 sms/wa ke +60176206913

Instagram: @love_mjlovera 
Facebook: MJLovera Beauty


Have a nice day! Jangan lupa join #MyCyberSales ! 😍


No comments:

Post a Comment

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Newer Post