Followers

Pages

31 July 2020

Selamat Hari Raya Aidiladha!

Salam semua, dan salam aidiladha!

Semoga raya korban kita meriah walaupun masih dalam pkpp, dan yang penting! Kita masih menjaga batas aka sop aka social distancing. Raya tu raya jugak, tapi masih #kitajagakita ye hehe.
I know it's hard, biasa la kan kita ni susah nak ubah benda yang kita tak biasa buat. Yela dah jumpa family, huha sana sini gosip sana sini kannn, sama je kita 😆
Anyway aku pun tak nak cakap panjang lebar, simple simple aje hehe. And sorry sebab macam jarang update seminggu sekali aje yek walaupun kata nak update selalu hahaha. Susah betul nak bagi diri ni consistent update blog kikiki. Haritu lepas update entri perkenalan diri terus senyap eh apa benda la aku ni kan 😂
Okay la, insyaallah soon aku update pasal introvert maybe... Tengok la mood aku nak update yang mana hehe.
So, Selamat Hari Raya Aidiladha! Selamat makan-makan! Hihi

1 comment:

Hi there! Feel free to drop your comment here. ^^

Thanks a lot! ♥