Followers

Nuffnang

Pages

4 June 2012

Minat korea


     Dalam hidup ni, mesti ada hobi atau minat. All humans, I think. Well, saya pun macam tu jugak. Tak kira la siapa pun, mesti ada minat. Hmm..Let me tell you my interest. Actually, saya pun tak tahulah nak katakan ni minat atau pun tak. Tak tahu nak kategorikan kat mana. Mesti semua tertanya-tanya agaknya. Ok, relaks..Now, I tell you...

     Kalau anda semua nak tahu, saya ni minat korea. Macam yang saya pernah postkan dalam entri yang lepas2..Kan saya ada cakap yang saya ni adalah 'k-pop fans'.. Betul tak??Siapa yang baca tu, dia tahulah. Well, boleh dikatakan saya ni agak gila korea. Artis, lagu dan cerita2 korea sume saya suka. Saya boleh sebut artis korea yang saya tahu, banyak tau ! Hmm..ni saja nak share..

Lelaki : Nu'est / Exo-k / 2PM / 2AM / Super junior / Ft. Island / CN Blue / Bigbang / U-Kiss / B.A.P. / B1A4 / TVXQ / SHinee / Teen Top / JYJ / SS501 / Block B / Beast / ZE:A / Boyfriend / MBLAQ / Infinite / Se7en / kim hyun joong / Park jung min / Jang geun suk / lee seung gi / jay park

Perempuan : Girls generation(SNSD) / Wondergirls / miss a / A pink / IU / Orange Caramel / Sistar / 2NE1 / Kara / T-ara / 6ixth sense / Gna / 4minute / f(x)

     Huh, penat mengerah otak ni. hmm..rasanya kat atas tu tak lengkap lagi. Banyak sangat, so tak ingat sangat. itu pun bukannya semua grup yang kat atas tu saya minat. So, kagum tak?? Hehe..takdelah, gurau je. saya rasa yang kat luar tu lagi tahu banyak dari saya. Well, saya pun ada jugak video dan lagu2 korea..emm,banyak jugak la..tapi takde la banyak sangat. cerita korea pun ada ! tapi itu kakak saya yang amik dari kawan dia. hmm,, apal gi yek pasal korea ni? Oh ya! Dalam grup tu, kalau nak suruh saya sebutkan nama sorang2 pun boleh! tapi grup yang saya minat je la..and tak semua saya tahu. Kalau grup lelaki tu, saya tahu sebab dia hensem dan comel ! Jadi bila saya tengok muka diaorang tu, saya ada rasa nak tahu nama dia. Sama jugak macam kalau anda suka seseorang, mesti anda akan cari anything information about him/her.

      Okeylah, saya rasa dah banyak jugak saya tulis ni. Hmm..lain kali saya cerita lagi. Kali ni saya letak lagu lagi, khas untuk anda semua terutamanya peminat kpop ni..hehe..Saya letak lagu ni sebab saya suka sangat lagu ni. Best ! Itu yang buat saya terpikat dengan lagu korea sebab rentak dia best and it's dance. ok2, nanti lagi lama saya membebel.haha..dengar je la ye.. =)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...