Followers

Nuffnang

30 December 2012

Holla molla !!



          Hola ! Meet again today. Hmm, what  I gonna to tell you today? Wohoho... Tiba-tiba speaking pulak aii... Ish, ish, ish. Saya dapat sesuatu from my parents. Hadiah! girlemoticonNak cakap ke tidak ek apa hadiahnya. Seganlah nak cakap. Yelah, hadiahnya tak adalah grand gitu.. Biasa aje. But I'm really appreciate it. Beg tangan dan 2 novel. Its something that I want. Maybe kalau orang lain, mesti nak gadjet yang macam-macam tu. Iphone 5, laptop, blackberry, samsung galaxy note, samsung galaxy camera, kamera dslr dan banyak lagi! Kalau macam tu, memang botaklah kepala parents korang beli gadjet tu semua. Lainlah kalau parents korang tu memang orang kaya. Sorry la ek kalau ada sesiapa yang maybe terasa or tak suka dengan penyataan saya. I'm really sorry. 

          Anyway, novel tu memang best! But, novel yang first saya baca tu, adoii! Nak sama dengan saya punya novel yang saya tengah karang! How can the idea is same like me?! boylineemoticon Fuhh, tapi tak adalah sama betul. Just kebanyakan ideanya lebih kurang sama macam saya punya. Tapi takpe. Bukannya exactly the same. So, no worry about that. Oh, ya! Tajuk novel tu 'Ributnya Cinta'. Already finished reading it. Okey, the second novel. Tajuknya 'I Love You, Stupid!'. Wow! Tebal sangat tuu! 1389 muka surat! Just imagine it! Kalau boleh,memang nak habiskan time cuti ni jugak. Tapi, fikir, fikir, fikir... So, saya tak nak habiskan. Why? Because supaya saya adalah something untuk dibaca bila dah buka sekolah nanti. Macam mengarut aje bunyinya. Haha, mana ada mengarut. Both of them are really interesting! 

          Hmm, thinking if there is another story. Huahuahua... kawaigirlfemoticon  Apa pasal tiba-tiba ketawa pulak ni?! Hehe, entah apa-apa je. Okey, relaks... Huh, dahlah. Kering otak saya ni nak fikir. Next time la saya buat cerita baru, ok? So, good night everyones! Have a nice dream! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...