Followers

Nuffnang

Pages

3 June 2014

Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz !



Amboi, macam-macam dah sekarang ye cik nufaz. Semakin maju ! Haha.. So, kali ni GA by Fiqa Nsz pulak. GA pasal apa? This time Infinite Last Romeo Giveaway ! Pada sesiapa yang minat gila dengan grup ni, konfem sekonfemnya la akan join benda ni, kan?? Well, aku just saja je nak try. Sekarang ni, aku banyak dah nak join giveaway yang daripada ramai BLOGGER TERHEBAT ! Lagipun, hadiah-hadiahnya so interesting ! Macam giveaway by Fiqa Nsz ni la..  So, sambil2 tu nak promote la kat korang my reader ni, join la contest ni.. Manalah tahu ada peluang nak menang, kan? 

Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz
KLIK BANNER untuk menyertai giveaway ini!



Special Thanks to:

Para sponsor giveaway ini iaitu Mr. Cupid, Anis Nadzirah, NARA Kpop Online Shop, Karimah Zulkafali, Aliatul Aiman dan Keyranazleen. Giveaway ini dianjurkan oleh Fiqa Nsz

Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Infinite special limited edition badges, Infinite badge, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

Wish me luck and all the best kepada semua yang join !!

Love from me,

4 comments:

  1. Thank you for joining! This is the list of participants and let's blogwalking together. :)
    Keep promote yours to win the top referral prize!

    Senarai Peserta INFINITE Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz


    dan jemput join segmen 48 jam fiqa :)
    Hadiahnya:
    Peserta terawal x5 - Doodle
    Peserta Random x5 - Doodle

    Segmen Tamat pada 7hb Jun tepat pukul 1 AM.

    Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome ! Orait.. thanks for invite, =)

      Delete
  2. ayu datang dari giveaway yang sama..ada masa singgah la ke blog ayu ...tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum ^^ jom singgah http://ailya-saffaa.blogspot.com/2014/06/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html?m=1

    ReplyDelete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...