Followers

Nuffnang

Pages

3 June 2014

Projek Dress Bajet ! (:



Hai semua ! Ok, kali ni aku nak promote about this 'project'. Projek apa pulak ni?? Haa, Projek Dress Bajet ! Well, setakat ni aku dah tengok dah baju-baju tu and it's really wow! Nice dress and interesting! Yelah, aku ni mana pakai sangat dress-dress ni. Tapi, tengok dress-dress tu, hati aku jadi tertarik pulak. Cantik kalau dapat pakai time raya tahun ni.. Hehe. Kalau menang, dapatlah pakai. Ecehh! Haha. Baju raya tak beli lagi nii... Muehehe. Ok la, so siapa nak join, jomlah join sama-sama ! Manalah tahu menang kan? Dah join, then jangan lupa promote la.. Hehe.. 

Klik di sini !
So, hopefully you guys support me, please?? Hehe.. Nak join, join la. Amat dialu-alukan ! Thanks for support and read my blog..  (:

2 comments:

  1. Salam :) Thanx sudi join ! Jom meriahkan lagi GA ni. Good luck ye.
    PENGUMUMAN BARU : http://miumiuchingu.blogspot.com/2014/05/simple-giveaway-projek-dress-bajet.html
    SENARAI PESERTA : http://miumiuchingu.blogspot.com/2014/05/senarai-peserta-simple-giveaway-projek.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam.. welcome! thanks for the wish. =)

      Delete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...