Followers

Nuffnang

Pages

10 June 2015

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100


Hai gaiss.. Alhamdulillah, kali ini aku masih lagi berkesempatan nak update entry baru. Actually giveaway. Haa ni ada giveaway baru daripada blogger akupenghibur untuk raya kali ni. Lumayan tak lumayan apa pun memang menarik! Siapa rasa nak rugi, pejamlah mata anda. Yang rasa diri nak untung tak mahu rugi, cubalah join giveaway ni. Its true la nasib siapa yang lucky, tapi yang mencuba tu lagi lucky. Nak menang duit kan? Kat sinilah salah satu cara nak menang duit. Cuba dulu baru tahu. Dah tak mau celoteh panjang-panjang, kita join giveaway ni okey?

Scroll down pleasee....


Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100. 

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO


RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang


RM100 x 1 pemenang


RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015



Syarat-syarat wajib :


1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official

K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB

Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh


Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan






EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK


Cik Nufaz done join! Anda bila lagi?? Jangan tunggu lama-lama terus klik banner di atas! =)
Dah join tu rajin-rajinlah FOLLOW CIK NUFAZ ^^



18 comments:

  1. cik akak singgah.....semoga berjaya

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you cik akak! done singgah n follow u =)

      Delete
  2. Good Luck.. Ira join jugak :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  3. Gudluck..
    Jom foolllow artikle baru saya yer...

    Blogwalking Sini..
    Jombaca artikel baru saya

    Gempa Bumi Di Sabah Awal Pagi 2.30am

    ReplyDelete
  4. Jom kita tgk kedudukan EFG buat masa sekarang...

    Blogwalking Sini..
    Jombaca artikel baru saya

    Kedudukan Giveaways EFG Terkini

    Gempa Bumi Di Sabah Awal Pagi 2.30am

    ReplyDelete
  5. SF singgah. Semoga berjaya dalam GA ni ;)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  6. singgah follow sini dari GA sama, good luck!
    http://husnamalek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  7. done...

    jemput singgah sini..:)

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015.Semak senarai peserta yang telah di kemaskini Pastikan anda mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang .
    -EFG011-

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015.Semak senarai peserta yang telah di kemaskini Pastikan anda mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang .
    -EFG011-

    ReplyDelete
  10. singgah sini

    http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  11. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Salam Ramadhan :)

    GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 (9 Julai 2015)

    GA RAYA 2015 BLOG JAKET BIRU

    ReplyDelete
  12. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Salam Ramadhan :)

    GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 (9 Julai 2015)

    GA RAYA 2015 BLOG JAKET BIRU

    ReplyDelete
  13. singgah n follow sini dr giveaway yg sama ... semoga berjaya .

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...