Followers

Nuffnang

Pages

9 February 2015

Oppo and SPM

Hello semuanya.. Haa, kali ni saya nak share la sikit. Alhamdulillah, rezeki badan. Apehal pulak tetiba aku cakap macam ni? Hehe. Sebabnya semalam aku dapat hadiah! Wahh, macam best je kan? Nak tahu tak hadiah apa? Alaa, biasa-biasa jee. Cuba tengok gambar ni.

Taraa.. Inilah dia hadiah yang aku dapat. Alhamdulillah.. Setelah sekian lama hidup tanpa smartphone, akhirnya kehidupan itu telah berakhir. Cehh! Haha. Alaa, tapi takdelah aku nak demand sangat nak pilih oppo yang baru keluar tuu. Kalau nak yang tu, kau belilah sendiri. Haha. Well, ibu ayah cakap ni hadiah hari jadi aku merangkap sekali hadiah SPM. Ermm, okey la tu.. Yelah, result SPM pun tak tahu lagi takkan nak demand habiss. Masuk u pun belum. So, jadilah  dapat smartphone. Hehe. Oppo Neo 5, I'm your new owner! ^^

Harapnya semoga rezeki yang aku dapat ni berbaloi la juga dengan result SPM aku nanti. Semoga aku dapat keputusan SPM 2014 yang terbaik.. Aminn. And kepada #spmleavers2014 semoga anda semua juga mendapat keputusan yang cemerlang dan terbaik serta dapat membanggakan parents anda semua. Good Luck!! (dupdap menanti hari itu tibaa.. )

Andai anda tidak diberi kejayaan dalam SPM, don't worry ok. Lots of people fail at first and then success at the end. 


Okey la, kali ni sampai sini jelah. Konon nak bagitahu pasal baru dapat Oppo je.. Hehe. Anyway, semoga berjaya kepada semua bekas-bekas pelajar form 5 2014.. Hehe. Hope you guys get the best result in SPM 2014 !!

(kali ni tukar signature ye. hehe ^^ )

2 comments:

  1. wahh, Zue pun ada situasi yg sma tapi takdela dapat Oppo, dapat Asus je.. ni my first smartphone jugak, sebelum ni guna phone sony ericson keluaran 2009 je.. tapi, apa2pun Alhamdulillah, dah rezeki dapat phone baru before result keluarkan... hope gila time result keluar nanti pun ada rezeki lumayan jugak.. Zue hope gila dapat straight A's... I wish all the best for you too! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo.. yeke. Haha, samalah yek. hidup tanpa smartphone dh berakhir. hihi. hopefully result spm ni terbaik la dari langit, hee ^^

      Delete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...