Followers

Nuffnang

Pages

29 June 2016

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh



Hai gaiss. Rasa macam lama tak join giveaway. Kali ni nak join la sebab nak dapat duit raya. Cehh hahaha. Okay tak nak banyak cakap, jom ramai-ramai join ga ni !



Klik banner untuk join !

Syarat-syaratnya ialah:
üFollow Blog SpendaLusuh
üLike facebook page SpendaLusuh
üBuat satu entry bertajuk “Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh
üCopy poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.
üComment sambil bubuh link post kat bawah ni.
üClick lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekaliye….hehehe

- Pemenang2 akan ditentukan melalui undian rawak.
- Keputusan akan diumumkan pada 14/7/2016.



Ehh, jangan lupa doakan saya menang ga ni. Hehe. Good luck juga pada sesiapa yang join ga ni.  :)




10 comments:

  1. good luck ya... thanks for joining...

    ReplyDelete
  2. SALAM 24 RAMADHAN

    https://belogs.blogspot.my/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html

    FOLLOWER 59

    ReplyDelete
  3. Jalan sini.. Dari GA yang sama..
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
  4. Singgah BW and follow blog #60..
    http://www.kennymerligal.com/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
  5. Dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini sat melawat kawasan sambil2 click nuff.. :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari GA yg sama..
    best of luck.. :D

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  9. Salam... Walaupun giveaway dh tamat, Cikla dtg jln2... Jemput singgah..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...