Followers

Nuffnang

Pages

15 July 2016

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak



Hai gaiss. Hari ni nak join lagi giveaway. Duit raya gais duit raya. Siapa la yang tak nak dapat duit free kan? So kepada semua rakyat Malaysia (ehh blogger je tau hehe) cepat2 join ga ni. Jom ramai-ramai rebut RM50 nihh !


Klik banner untuk join!

Syarat-syarat untuk join:

  1. Anda mestilah seorang blogger Malaysia.
  2. Follow blog cik akak.
  3. Tempek banner di atas dalam entri anda.
  4. Letak tajuk "Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak
  5. Backlink entri anda di kotak komen entri ini
Giveaway tamat : 25.07.2016 jam 7.00 pagi
Pemenang akan diumum pada 25.07.2016 jam 8.00 pagi


13 comments:

  1. singgah syawal

    http://belogs.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  2. Salam..Hai..Singgah Sini Dari Giveaway Yang Sama..Best Of Luck Ya ..Done Follow Sini #64
    http://www.akifimtiyaz.com/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi too. ada masa nanti saya join contest and singgah ye hehe. terima kasih atas doanya ;)

      Delete
  4. cik akak dah update senarai peserta...boleh rujuk

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/07/senarai-peserta-rebut-duit-raya-rm5000.html

    terima kasih support giveaway simple cik akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. okayy.. welcome. harap2 ada peluang nak menang hehe ;)

      Delete
  5. dari ga yang sama :D
    good luck
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini yee.. Best of luck dan selamat hari raya :)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  7. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini :D Gluck
    http://nadiaafarhanaa.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  9. goodluck :)
    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...