Followers

Nuffnang

9 October 2016

Giveaway by aienzunnur

Hai gaiss.. Haa hari ni saya datang membawa giveaway. Yeayy ! So please please siapa yang free tu meh la join ye. Simple ja aihh. Ikut ja kat bawah ni okayy..

klik banner untuk join.


Ish mesti nak tahu hadiah apa kan. Nah akak payung sikit gambar. cehh macam ga sendiri ja padahal ga orang lain hahahaa. Maaf ye tuan empunya ga huhu.



Nak join? Kita follow step bawah ni okay ye :

1. Follow blog tuan empunya ga. Iyalah nanti tak adalah korang terlepas update nama pemenang giveaway. Kalau korang terpilih tapi tak redeem sampai setahun menangis di bucu sofa pulak.

2. Like facebook page 



3. Korang buatlah pos pasal giveaway ni kat blog korang dan share link kat komen di blog tuan ga tau. Nanti senang la tuan empunya ga tu nak pilih pemenang.



Saya done join ! Kita join ramai ramai dan share okay ! All the best gaisss...




11 comments:

  1. terima kasih daun keladi
    nanti datang blog saya lagi
    hehehe..

    tenkiu again sebab sudi join. anytime je saya akan pilih nanti yang bertuah. kalau xterpilih dpt hadiah mcm gmbr, semua yg join automatik dpt baucer dr saya. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama hehe. good luck too for your ga. moga2 dapat byk sambutan ;)

      Delete
  2. Singgah dari segmen yang sama. followback?

    http://misspurple17.blogspot.com/2016/10/time-for-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/10/time-for-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Hai tuan blog *sambil lambai tangan* Kita singgah jenguk tanya kabor tuan blog ni haaaa hiks

    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. hai!

    saya dah pilih pemenang. Klik

    http://aienzunnur.blogspot.my/2016/10/pemenang-giveaway-akhirnya.html

    kot2 awak terpilih =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai back ! saya dah check and alhamdulillah menang hehe. thank youu sis ! ;)

      Delete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...