Followers

Nuffnang

22 October 2016

GIVEAWAY SALAM PERKENALAN by MASHITAHMAMAT



 Hai gaiss. Once again yeahh. And again giveaway. Yeahh. Hahahahaa kena  la join bebanyak giveaway nanti ada rezeki dapat barang free je tau. Hihihi keh gurau gurau. But its true right? Okay okay tak nak cakap banyak jugak. Jom join giveaway ni ye. Mana tahu rezeki menang kan? Hadiah menarik tau so please reramai join. Tekan je banner bawah ni okay. Selamat bercontest everyone! Ehh bergiveaway hehehee.



klik banner

GIVEAWAY SALAM PERKENALAN by MASHITAHMAMAT


Syarat-syarat giveaway ni mudah jer,

1. Giveaway ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia.

2. Buat ENTRY berkenaan giveaway ini di blog anda dengan tajuk GIVEAWAY SALAM PERKENALAN by MASHITAHMAMAT. Letak banner & backlink kan ke entry ni.

3. Selain itu, buat beberapa syarat mudah seperti di bawah;

(i) Follow Blog ini

A Moment To Remember



(ii) Like Facebook Page

Blog Mashitah Mamat

(iii) Follow Instagram

@MashitahMamat


4. Jangan lupa, tinggalkan komen link entri blog di ruangan komen entry INI


HADIAH-HADIAH 
UNTUK 
4 PEMENANG GIVEAWAY SALAM PERKENALAN by MASHITAHMAMAT.BLOGSPOT 
ialah;

Perfume Dexandra Abir by Nabil x 1
Lipgloss Mary Kay x 2


___________________________________________________


Tarikh Mula Giveaway : 
13 Oktober 2016 (Khamis)

Tarikh Tamat Giveaway :  
15 November 2016 (Selasa)

Tarikh keputusan pemenang akan di umumkan pada:
19 November 2016 (Sabtu)



6 comments:

  1. salam perkenalan n good luck

    https://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/10/giveaway-salam-perkenalan-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai salam perkenalan jugak. thank you :)

      Delete
  2. Jemput join giveaway saya! Hadiah Shade Dough [Lip Bait] Hanis Zalikha utk 5 pemenang!
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  3. All the best and salam perkenalan..! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youu. salam perkenalan juga :)

      Delete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...