Followers

Nuffnang

13 December 2016

End Year Mini Giveaway By Mellya & Friends



END YEAR MINI GIVEAWAY BY MELLYA & FRIENDS


klik banner untuk join


End Year Mini Giveaway by Mellya & Friends yang dinantikan sekian lama hewhew Tajaan khas lagi glamour gitu dari MellyaAbamKieIolaShikinJMSNMMarRenexShahida, EyzLiyanaMekSafienaSiqahiqaUnnianjeEdrina.
(Right click setiap link untuk ke blog sponsor)

Syarat penyertaan 
Follow blog pihak sponsor 👆👆
Follog Google+ pihak sponsor (yang mana ada dalam blog follow je)

      
Create post, letak banner, backlink, comment di blog Mellya sahaja ya.


Tarikh Mula : 1/12/2016
Tarikh Tamat : 31/12/2016


Haaa tunggu apa lagi? Sesiapa yang belum join tu jemput la join. Masuk ga mesti fikir hadiah kan. Haa jangan risau ga ni banyak tau hadiah diaa. Boleh check it out kat blog ga tu. So cepat cepat la join. Aku pun baru nak join hihi. Dah jom join sebelum umur korang meningkat setahun nanti 😆

 All the best !


6 comments:

  1. goodluck :)


    jom join GA ni jugak >> http://edrinazulkafli.blogspot.my/2016/12/new-year-giveaway-by-mf.html ^_^

    ReplyDelete
  2. hi, saya datang singgah sini sambil follow :) good luck :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah anda menang !
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/01/senarai-pemenang-end-year-mini-giveaway.html
    Tarikh tamat tuntutan 5 Januari 2017.

    ReplyDelete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...