Followers

Nuffnang

Pages

1 January 2018

SELAMAT TAHUN BARU 2018 !



Image result for new year 2018


HAPPY NEW YEAR 2018 !!

SELAMAT TAHUN BARU 2018 !!

๐ŸŽ‰


And so selamat tinggal 2017 yang penuh bermakna. Masa begitu cepat berlalu dan dalam tak sedar, 2017 telah sampai ke hujungnya dan bertemu pula kita dengan 2018.

Banyak kenangan dan memori pahit manis masam masin semua rasa lah yang ada sepanjang tahun 2017.

Antara perkara yang utamanya adalah apabila ibu dan ayah dapat menunaikan haji pada tahun ini. To me, I think that was the significant one. Masa itu jugaklah kami adik beradik kena menguruskan diri masing-masing, looking for each other, and also looking for my little brother who was 9 years old (now new year masuk 10 years old la). Kami saling bergantung to each other, and also to our relatives.

And also, on 2017, I'm already experienced the chaos situation in my life, in my second year of study. Penghujung sem 3 ni la masa kebaraian melanda bertubi-tubi sampai otak rasa macam dah tepuuuuu gilaaa !! (Maybe thats why agak kurang sikit benda kat blog aku ni hehe). Then, study week seminggu (in which memang aku cuti betul seminggu tu hahaha tak study hapeee). Next sem kemungkinan besar zaman kebaraian second wave akan melanda lagi hahahaha !

And so, tomorrow is the starting of my first paper of the finalssss. Pray for me and my friends ! Thank you ! Much love ๐Ÿ’–๐Ÿ’–

So, this entry aku tak mau panjang-panjang sangat. Aku, Nufaa aka ain mohon maaf andai ada salah silap terkasar bahasa terguris hati, harap dimaafkan. Kosong kosong yew hehe.

Semoga tahun ni lebih baik daripada tahun sebelumnya. Perbaharui niat dan semangat untuk sama-sama kita ubah ke arah yang lebih baik okay ๐Ÿ˜‰

Dan jangan lupa tunaikan azam korang zaman lepas-lepas yang tak tercapai tu tau! ๐Ÿ˜Œ


People change because they want to. But change in a proper way, and halal way.


Yeay! ๐Ÿ˜Ž



P/s: kalau rajin dan baik hati, boleh la share kenangan paling best korang masa 2017 :)


Related image

No comments:

Post a Comment

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Newer Post