Followers

Nuffnang

Pages

19 April 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa



(klik banner untuk join)


Giveaway ini berlangsung selama sebulan, dari 13 April - 13 Mei 2018.

HADIAH MENARIK MENANTI UOLSS! 😍😍

Antaranya:

1) dUCk Scarf (New): Matte Satin Silk in Love Letter 

2) Book (New) : Love & Happiness by Yasmin Mogahed

3) dUCk Notebook (New) : Stuff-It Notebook in Blush


Haa, best kan hadiah dia? Duck kot.. I mampu perhati je duck scarves vivy ni. Nak beli masih belum mampu hihi. Jadi memang rugi siapa yang tak join. Sesiapa yang belum join tu cepat-cepat join tau! Sis tengok list hadiah je dah menarik hati πŸ’–

Jangan lupa join, mana tahu ada rezeki menang kan.. Doakan ain jugak tau hehe πŸ˜‰


ALL THE BEST EVERYONE !



22 comments:

  1. TQ Nufaa join giveaway Siqah. Good luck :)

    ReplyDelete
  2. Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

    http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  3. good luck.datang dari ga yang sama =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2018/05/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  4. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau. follow sini #138

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  6. Hai, CM singgah dari GA yang sama. Good luck ye :)
    | Blog cikmasland |

    ReplyDelete
  7. goodluck! singgah dari ga sama http://www.shfyqhazhr.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html, done follow sini!

    ReplyDelete
  8. Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. Salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  9. Saya singgah dari GA yang sama. Good luck ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you farah. good luck too ^^

      Delete
  10. Hi, singgah dari segmen yang sama :)
    All the best ya!

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  11. hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
    https://www.cakapsinilah.com/

    ReplyDelete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Newer Post