Followers

Pages

29 June 2020

FIRST GIVEAWAY BY NUFAA


Assalamu'alaikum semua! Haii hehe. Sempena nak meraikan aku aktif ke blog ni semula (ceh), so aku nak buat giveaway. Honestly, this giveaway is kinda like to make more people to come and visit my blog hehe. Sebab aku tengah nak hidupkan semula blog ni kan setelah lama tak terupdate huhu so yeah. Harap dapat sambutan la :D

So tanpa melengahkan masa, let's start the event! Harap ramai yang join since this is my first giveaway. I'm so nervous! 😆


FIRST GIVEAWAY BY NUFAA


SYARAT:

1. Follow my blog (optional)
2. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway By Nufaa". Copy and paste banner GA ni ke entri tersebut. Post entri.
3. Backlink entri tadi di komen bawah sini.
4. Last! Klik mana-mana entri saya dan baca! (ni pun optional la hehe tapi kalau baca, a big thank you! ^^)

Simple je kan!


HADIAH (seorang pemenang):

1. Innisfree sheet mask x 3 (random flavor type)
2. Some By Mi 30 Days Miracle Cleansing Bar 106g / RM30 (additional prize!)

Some By Mi AHA/BHA/PHA Miracle Cleansing Bar 106g | Openthebeauty

*note: btw in case you think it doesn't suitable for you, then aku akan tukar hadiah kepada RM30 for the winner.


DUE DATE: 15 JULAI 2020


Insyaallah, aku akan umumkan pemenangnya on 16 or 17 macam tu maybe. So stay tuned eh! ^^

Also spread this to your friends! Harap ramai yang join memeriahkan ga saya yang tak seberapa ni hehe. Kalau tak ramai I will just randomly pick up mana yang join jela, or either way I'll just keep it huhu. Kalau ramai dan aku baik hati, maybe tambah hadiah??? Let's see... :p

*edited: I have added the prize! That cleanser is suitable for all types of skins and I'm pretty sure its really good. I've tried it (you guys can read it here => Some By Mi Review). Aku tak add la gambar cleanser tu kat banner sebab malas nak edit balik hahaha. And since aku dah tambah hadiah, harap korang join la. Join saja-saja pun takpee. Harap bersambutan la ye huhu.

So, do join and spread it. And thank you in advance for joining! 💕

38 comments:

  1. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  2. ika join ya awak :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  3. DONE JOIN !

    https://dramaticyang.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  4. Done join n followed #148

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  5. http://www.aimisyahirah.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  6. Saya sertai Giveaway ini,

    https://www.safirulamar.com/p/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  7. ejulz datang support sini..

    https://ejulz.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemput join giveaway ejulz juga ok. Tamat pada 15 JUL 2020.

      Giveaway by ejulz & mamapie

      Delete
    2. Tq sudi join! All the best ^^

      saya pun dah join ga ejulz :D

      Delete
  8. cikla join

    https://ciklapunyabelog.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  9. join ye. done follow awak :)

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Naim join\\

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  11. Ruby join juga ya.

    https://www.rubiahkadir.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  12. ow join larinya kesini to ya ya ok ok lah

    ReplyDelete
  13. join :) http://www.duniashida.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  14. salam kenalan. saya join yea

    http://zzzyy.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi salam perkenalan jugak ^^ tq join and all the best!

      Delete
  15. joined here =D)

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  16. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum, akak datang support dan join GA awak...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  18. hey nufaa :)
    done join.

    https://thekaellaaaa.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  19. salam berkenalan nufaa. ummi da jooin ;)
    http://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  20. saya join jugak.. =D

    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete
  21. join sini ye

    https://www.farhanajafri.com/2020/07/first-giveaway-by-nufaa.html

    ReplyDelete

Hi there! Feel free to drop your comment here. ^^

Thanks a lot! ♥

Newer Post