Followers

Nuffnang

Pages

8 November 2016

Di Mana Cbox Ku??

 
 
 
Hai semuaa.. Aku tengah bersedih hati ni. Pasai apa? Sabaq la, belum start cerita lagi. Dari hari tu lagi, aku perasan cbox aku ni macam problem sikit, tak muncul muncul. Dan hari ni baru aku berkesempatan untuk explore semua, I mean aku buka blog guna laptop, guna phone, guna different browser, semua laa. And STILL, where my cbox?? Huaaaaa... Nak menangis ai tauu. Pi blog orang lain elok ja ada chat box diorang. Tak tahu ler kenapa tetiba lenyap cbox aku tu padahal kalau masuk blog ada aje ruang cbox kat situ. Tapi, ruang aje la, box nya entah ke mana sis pun tak tahu kahkah. Sis bukannya pakar IT pakar ekonomi, jaguh sukan dan juga jutawan....... Ehh hahaha tetiba semangat patriotik pulak nyanyi lagu ni.

So, agaknya pahe dok ghupa cbox yang 'tak muncul' tu macam mana? Meh sini sis kasi payung gambar sikit sini..






  
Sini zoom sikit...



Haaa, so siapa pakar it pakar ekonomi jaguh sukan dan juga jutawan itu... Tolong kasi tahu sama saya mehh. Sis dah buntu ni. Check dekat layout tu, tengok html benda entah(acah nak tengok padahal tak tahu apa-apa pun pasal tu kahkah). Tengok macam takde benda yang something wrong ke apa ke kann, or tak tahu la maybe ada ke sebab sis ni agak buta it sikit bab-bab tu. Semua dalam blog ni aku tengok tutorial orang je, of course ler tak gheti buat sendiri hahahaa. Tapi writing, on my own okayy.

Atau agaknya it takes time to heal? Cewahh, macam penyakit pulak bunyinya muahahahaha. Ada juga aku bukak from website cbox tu, I mean from link kat emel aku(sebab nak log in tak ingat password kahkah). Dapat la juga tengok chat-chat yang 'terbaru' tu, and last orang chat kat situ dalam 27 oktober tak silap aku. Haa kan lama tuu. Sekarang dah berapa november dah.. Korang pun tak boleh nak chat kat situ kan kan.. Hmm, aku tak sure pulak ek kalau korang boleh nampak kemunculan cbox aku tu sebab kat aku memang tak ada. Rasanya sama je kan?

Okay, so sesiapa yang tahu tu please and please let me know ya. Aneh betul aku ni, minggu ni ada test still sibuk nak risaukan cbox aku ni kahkahkah. Takpe la, anyone yang tahu tu mintak tolong ya. Aku tak sempat lagi nak explore lelebih apa yang tak kena sebab busy nak study nih. Khamis ni test biochem, pastu minggu depan test genetic & anatomy, then tambah lagi dengan presentation genetic. Fuhh, nampak tak ke'busy'ian aku ni. Hahahaha.

Hmm, so itu aje la untuk entri kali ni. Lepas ni kalau aku sempat update blog, sempat laa. Buka blog selalu sempat je, nak post tu yang kekadang hmm tengok la duluu(padahal berderet post pasal giveaway hahaha). Okay okay nanti lagi bertambah lagi bebelan. Kita stop sampai sini. Once again, mintak tolong yaww ;)


Thank you for reading. Harapnya cbox tu akan heals sendiri la hihihi.. 

 

Have a great day everyone!
 

10 comments:

  1. Good luck untuk test nanti ya! Cbox tu belek-belek kemudian tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank youu awak ! Im appreciate it. Hehe okayy cbox tu nnti2 saya belek ye ><

      Delete
  2. Replies
    1. Itu laa.. Hmm takpelaa tggu saya cuti pnjg sikit baru jenguk balik cbox tu huhu. Btw thank you for your comment ! Appreciate it so much ! ;)

      Delete
  3. Masih tiada cbox awak.. nanti maybe dia muncul balik tu agaknya. Saja buat awak rindu dia :D

    Btw, nice blog. Siqah singgah dan follow sini #107 :) Salam perkenalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm tulaa :( btw tq for following me. salam perkenalan jugak :)

      Delete
  4. Jemput join :)

    http://nuratiqahnajihah.blogspot.my/2016/11/giveaway-topup-percuma-by-atiqah-najihah.html

    ReplyDelete
  5. buka akaun cbox.ws satu lagi. mungkin u salah setting kat cbox tu spt lock cbox..sbb tu la ia x kuar. atau pun u daftar URL lain di situ tp install di URL blog yg lain. tu je abam leh tolong.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh yekee.. cbox ni dh lama dah. lgipun sbb lama dah tak bukak akaun tuu so rasa mcm takde tekan setting apa2 sebelum ni hmm. tapi btw thank youu sgt2 ye atas advice abam kie ^_^

      Delete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...