Followers

Nuffnang

Pages

8 November 2016

Mega Giveaway By Blogger's Family


Hai semua.. Tak habis lagi giveaway ek. Aku rasa memang bulan ni bulan giveaway kot agaknyaa hahaha. Penuh entri aku join giveaway je. Tapi baguslah at least takdela berhabuk blog aku ni haa muahhahahaa. Okay dah, pada sesiap yang belum join ga ni meh join ramai ramai meh. Toksah segan deh! Hadiah lumayan tauu !

klik banner untuk join

Syarat-syaratnya:-
1) Follow semua instagram dibawah (mention jika tiada instagram )
@nur__nabila
@kim__chaa
@sayidahlurvechoc
@ombakbergigi_
@nurraihanahh
@azira_freesia
@Lea_Azleeya
@amy_hilmirda
@nurraysabeauty_shop
@hanismasturina
@farahudahud
@frrhnd_
@anis_khalilah
@fzhmdnr 
2) Follow blog dibawah.
Nur Nabila
Lea Azleeya
Rrai
Aisyhah Nyais
Anis Khalilah
Farrah
Sayidah ( Kak Cik)
Kimchaa
Azira 
Amy
Huda
Om
Faezah
Hanis Masturina
3) Buat entry dan letakkan banner giveaway dan mention hampa punya instagram okay? 
4)Tag kawan hampa. 
5) Copy and paste link ke komen bawah okay?

Antara hadiah yang bakal korang dapat ialah :-
Image result for topup
Topup free? Serius? Seriuslah.. Semua rangkaian boleh tau. Jangan nombor luar negara sudah...
Image result for 50 ringgit
Image result for 20 ringgit
Duit cash pun ada? Tudiaa.. Kalau hampa tak join , memang rugi gila !! Cepat join!!
Haaa.. Sabun kopi pun ada. Sabun ini susah didapati tau sekarang. Amat terlaris !
Image result for totebag
Totebag juga ada. Tetapi bukan macam inilah designnya. Aku rahsiakan designnya khas untuk pemenang saja tahu tau. 
Image result for notebook tumblr
Notebook juga ada gaiss.. Design dirahsiakan juga. Katanya nak surprise untuk pemenang juga.
Tarikh tutup ialah pada 10/12/2016. Sebulan beb.. Semua akan diumumkan pada 11/12/2016. Pada tarikh 13/12/2016, aku final exam . Tengok aku still nak buat GA untuk hampa tau. Cepat join sebelum terlambat. Semua keputusan random.org .

Haa, senang je kan? Apa lagi, cepat cepat la join! Banyak hadiah tu! Goodluck semua yang join nih !


Instagram: nfarahin97_

Tag: aienzunnur & akifimtiyaz


^_^

12 comments:

  1. good luck !! singgah jap.. comel blog awak..

    ReplyDelete
  2. SINGGAH

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/mega-giveaway-by-bloggers-family-2016.html

    ReplyDelete
  3. dtg mlawat dr GA yg sma smbil fllw sni 112# =)
    wish u luck =D
    newbie lg, mohon support =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sudi singgah and follow sini hihi. insyaallah sis support :)

      Delete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...