Followers

Nuffnang

21 November 2016

Giveaway Come Back by Liza Izaara


Hai semuaa.. semua giveaway aku nak balun. Seminggu tinggal so nak catch up balik kahkahkah. Haa so sesiapa yang tak join lagi tu meh meh join sesama. Kita meriahkan lagi ga kawan blogger kita. 

Giveaway Come Back by Liza Izaara

Oh ya sempena "Come Back" saya ni, saya nak buat 1 CONTEST .. dan hadiahnya pula adalah "Spray Tudung Ajaib" siapa nak??? TUNGGU !!!! hehehe

Syaratnya mudah sahaja....

1st STEP:
Follow IG saya

lyezheyannazaara

2nd STEP:
Find this picture on my IG 

And then 
Comment "COME BACK" 

3rd STEP:
FOLLOW BLOG SAYA dan KOMEN KAT BAWAH 
"DONE"

Note : Contest ini akan berakhir bila-bila masa sahaja.
Pemenang akan dipilih secara rawak dan
hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih. 
Kalau contest ni meriah lain kali kita buat contest
 dengan hadiah yang best-best lagi ya
Goodluck !

2 comments:

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...