Followers

Nuffnang

5 November 2016

LipIce Sheer Color Free Sample Giveaway


Hai gaiss. Haa asyik giveaway je aku ni tak habis habis kan. Kesah hapaa, asal dapat free kan hahahahaa (gelak jahat punyaa). Okay okay so kali ni bukan giveaway blog ke apa, tapi ini SAMPLE GIVEAWAY tauu ! Sample giveaway dari LipIce Malaysia untuk siapa yang nak. Gahahahaha of course la sample untuk promote produk ni kann. So sesiapa yang nak cuba sample LipIce ni, haa boleh tekan je gambar bawah ni.


lipice

LipIce Malaysia is giving away FREE LipIce Sheer Color samples. Get a FREE LipIce Sheer Color sample when you complete the form below, FREE delivery to your doorstep. Terms and conditions apply. while stock last.

LipIce Sheer Color

Sheer Color lipbalm enriched with Beeswax and Argan Oil transforms your lips to unique pink shades while giving it the best natural moisturizing protection.
Just glide on 1,2 or 3 times for the different PINK shades!

Jangan risau ! Step sangat mudah untuk diikuti. Hanya tekan gambar atas tu, isikan maklumat anda dan hanya tunggu depan pintu ke depan pagar ke depan mana-mana la, haa tunggu abang posmen datang hantar LipIce uolss okay. Simple je! 

Nak tahu apa lagi produk terbaru LipIce? Tekan link ini dan anda akan dibawa terbang oleh mr google(maaf mr pilot tiada dalam syarikat google ahakss) ke laman web LipIce Malaysia.

Cepat sebelum stok habis !

Credit to: freebiesland.my

Have a great day ! ^_^

4 comments:

  1. Semoga dimurahkan rezeki :)

    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. try jee. just isi form tu, insyaallah ada stok lagi dapat laa nanti hehe

      Delete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...