Followers

Nuffnang

Pages

14 January 2017

2017 First Giveaway By SFRNFZL



Hai gaiss. So memandangkan dah cuti sem, boleh la nak join sikit sikit ga ni semua. And a few ga aku terlepas huwaa. Takpela, takde rezeki. Besides, ada banyak lagi ga yang mendatang ni kann so kena grab cepat cepat. Nah, ni ga dia buat sebulan tauu so masih sempat nak join. Jom join!



Tarikh giveaway berlangsung: 2 Jan - 2 Feb 2017.


Haa alang-alang dah dekat bulan februari tu, apa la salahnya kalau tuan empunya sfrnfzl bagi hadiah tu kat saya as hadiah birthday. hihi okay gurau je. My birthday memang la bulan feb tapi takde la eager sangat nak suruh bagi hadiah kan hehe. Just, kalau nak bagi salahnya huhu 😆

Okay, so sesiapa yang belum join tu mai la join. Senang je syarat nak follow. Just follow blog SFRNFZL and leave your url blog plus email. Simple je kan?

Good luck semua !



4 comments:

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...