Followers

Nuffnang

Pages

1 January 2017

Suprise in 2k17 ?



Hai semuaaa ! Happy new year gais ! πŸŽ‰ Tak sangka now we are in the year 2017. Wuhuuuu... Lambat sikit wish. Busy. Nak masuk second day of 2017 dah ni. Okay okay, actually aku pun takleh nak cerita panjang lama lama ke apa sebab I have to study for my final exam. Belum habis lagi, baru dua paper down and still have another five paper to go. Pheww... So this entry just a short one.

Btw, mesti korang semua ada azam. Cliche la kan soalan tu, sejak sekolah rendah menengah kolej sampai uni pun still soalan azam tak pernah lenyap haha. Aku tak nak cerita nanti jadi panjang berjela huhu. Sebenarnya nak share gambar yang erafm punya tu yang pasal azam tahun ni, dalam bentuk gif tu tapi sebab aku sebenarnya taip this entry guna phone so entah kenapa payah benor nak letak gambar. Malaih la nak bukak laptop. Maaf la kalau kebosanan baca entry aku yang plain takde gambar huhu. So korang ada dapat tak? Haa itu kawan aku la send kat whatsapp. Kena screenshot then see whats your azam. Me, first screenshot dapat azam nak cari boyfriend baru. Lol hahahhaa memang tak laaa πŸ˜‚ Final sem 1 pun belum lepas ada hati nak cari boyfriend kahkah.

Haa kalau korang ada dapat gif tu, cer share sikit apa azam yang korang dapat. Aku screenshot banyak kali haha ada dapat azam nak jadi gemuk. Ciss haha. Okay okay ni pun dah panjang dah padahal tadi kata this the short one hehe.

Okay so memandangkan dah masuk tahun baru ni, aku ingat nak buat something suprisee ! Ecehh.. Apakah itu?? Haa cadangnya nanti lepas habis final aku nak penuhkan blog ni dengan entry. (Hmm macam berangan je lebih hahaha jangan tak jadi sudah). And plus, in one of the entry ada suprise menanti. Macam nak buat giveaway, opss alamak terlepas ehehe. Hadiah pun takde terfikir nak bagi apa dah ada hati nak buat ga kann. Tapi suka tengok orang buat ga and wondering bila la aku nak buat ga ni. Huhuhu. Apa apa pun, kalau nak tahu jadi ke tak jadi giveaway ni nanti, haa please stay tuned kayyhh. Takut tak jadi je sebab nanti duk rumah habis dok layan drama je memanjang hihihi.

So kalau jadi buat ga ni, korang join la. Hadiah maybe tak la seberapa kot (yelaa sebab aku tak fikir lagi huhu), so join je la for fun kahkah. Acahnyaa aku ni nak buat ga. Jadi kalau nak hadiah tu haa doa doa la bebanyak supaya aku buat ga. Seram jugak tak pernah buat ga tetiba nak buat. Ni semua perancangan kat otak je, tak catit apa. Kalau aku terlupa please remind me okay hehe.

Oraitt, sampai sini je la. Nak study. Banyak lagi sis tak cover fuhh. Doakan la untuk sis yang sedang bertarung berperang untuk final. Oh ya, aku habis final 11 hb so tunggu la entry aku after 11 hb nanti okay? Insyaallah aku cuba merajinkan diri aku nanti post entry banyak banyak. Haa remind sekali pasal ga tau. Haha cehh acah lebih. Nanti aku selongkar segala almari bilik rumah, cari hadiah kalau ada kihkih. 

Okay done ! Thank you gais for reading, be my readers, and thank you my blogger friends for being my lovely friends this year though we didnt know each other. Harap harap this year 2017 aku akan lebih rajin update blog. Hehe. Insyaallah. And wishlist, nak dapat dekan. Insyaallah, doakan aku tau !

Thank you for everything and make this 2017 a better and wonderful year ! Appreciate the experiences, memories you have back in 2016 and lets move on to the new year. Have a great day and year everyone! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈ


(p/s: haa ni dah naik tahun baru, umur meningkat jugak yee. Tolong mengaku sikit siapa yang dah naik 20s tu πŸ‘΅. Hahaha and i'm one of the person who didnt want to admit that. Tak nak lepas my 'teen' title huhu.)

P/s: eh eh pesanan penaja lagi satu. Haa sesiapa yang peminat nombor satu drama Dia Semanis Honey and geng #ahnafhani macam saya, jangan lupa saksikan Dia Semanis Honey Musical kat Istana Budaya 3-9 hb januari ni. Pastinya teater ni takkan mengecewakan anda semua. Eh ejaz si mr pilot pun ada tau 5hb(kalau tak silap) nanti haa jangan tak datang. Since aku busy for final, aku kirimkan pesanan ni untuk korang. Tengokkan la teater tu untuk aku ye sobsob. Kirim salam aku untuk alif satar and fattah amin kayhh hahaha. Kbaii...


2 comments:

  1. good luck for your exam.. buat yang terbaik ^^

    singgah sini
    http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youu.. insyaallah.
      ada masa nanti saya join ye. lepas exam hehe. tq for inviting ;)

      Delete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...