Followers

Nuffnang

18 January 2017

Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan



Hi gais. Hehe baru nak jenguk balik ye. Busy berdrama je kat rumah ni huhu. Okay so kita sambung balik join ga. Lets go !


Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan


klik banner untuk join


Giveaway ini berlangsung dari 1 JANUARI 2017 - 1 FEBRUARI 2017. 


Cara penyertaan untuk bloggers; 

  1. FOLLOW blog dyllarezan.blogspot.my dan LIKE Facebook page DYLLAREZAN 
  2. Tulis dan publish satu post bertajuk "Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan".
  3. Letak banner di atas dan backlink kan post anda ke entry ini.
  4. Tinggalkan link post anda di ruangan komen entry ini. 
  5. Komen kat posts Dylla kat blog Dyllarezan ni, termasuk post post India Dylla yang bakal di update tak lama lagi. 

10 pemenang bertuah akan dipilih berdasarkan siapa yang komen paling banyak, dan semestinya yang join giveaway ini sahaja. List top komentar boleh didapati di bahagian kanan blog Dylla ni.

Cara penyertaan untuk Instagrammers;

  1. FOLLOW Instagram dylla - @dyllarezan dan LIKE Facebook page DYLLAREZAN 
  2. Like gambar Dylla (tak semestinya semua, hanya untuk confirmation dah follow Dylla)
  3. Tinggalkan username Instagram anda di ruangan komen entry ini

5 pemenang bertuah akan dipilih dengan menggunakan random.org.



All the best semua !



5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah.. Terima kasih atas doanyaa. ^^

      Delete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...