Followers

Nuffnang

Pages

23 March 2017

Blog Giveaway By RII



Hai gais ! Rasa macam lama je tak join ga. Well, lately ni kan bila dah naik sem 2 ni makin busy la nampaknyaa. Kerja assignment lab report semua bertimbun timbun. Ni pun ha tengah struggle nak siapkan assignment. Okay so jom siapa yang belum join tu meh la join! Hadiah menarik nih ! 😍


klik banner untuk join


Hadiah menarik menanti ! 🎁🎁

1st Prize :
1 jam tangan DW ( female version ).
Sebuah buku 'Where The Rocks Splits The Sky oleh Philip Webb'.
Sebuah komik 'Lawak Kampus'.


2nd Prize :
Sebuah buku 'Lukisan Tarbiah oleh Abeben'.
Sebuah komik 'Lawak Kampus'.


3rd Prize :
Sebuah buku 'Them Horrors Be Everywhere oleh Julya Oui'.
Sebuah komik 'Lawak Kampus'.


Tamat: 1 April 2017


Ga ni berlangsung melalui dua cara tau. Either nak join melalui blog or twitter or maybe dua-dua sekali? hahaha. Yang bukan blogger pun boleh menang la kan rasanya? Hmm so... semua orang boleh menang ! Cehh dah macam tagline apa dah hahaha

Hopefully boleh la menang. I wish to have that watch tak kesah la mahal ke tak kan asal orang bagi hadiah hahaha. I need watch, walaupun dah ada satu kahkah. Oh lupa btw sebenarnya rii dah update sikit pasal ga ni so ada TAMBAHAN HADIAH WEHH ! Haa rugi tak join tauu... Okay cepat-cepat join sebelum tamat ga!


All the best everyone ! 🙌



6 comments:

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...