Followers

Nuffnang

14 March 2017

LipIce Sheer Color Lip Balm


Hai gais ! Okayyh today takde nak cakap apa sangat but just wanna tell you guys something. Share, I mean. Before that, haaa ni nak habaq mai la. Alhamdulillah, sekarang ni aku dah masuk sem 2. Fuh, dan semestinya subjek akan menjadi makin tougher. So untuk sem 2 ni, aku ambil 7 subjek termasuk kokurikulum la. Aside from that and ctu plus ewc(english subject), 4 subjek sahaja la yang aku ambil sem ni. And that are:

🔬 Clinical Microbiology I
🔬 Clinical Chemistry I
🔬 Clinical Specimen Collection & Phlebotomy
🔬 Laboratory Techniques & Instrumentation I

So doakan la mudah mudahan aku dipermudahkan dalam menuntut ilmu ni. Cehh. Aminn.. hehe. Okay by the way, now my point is aku nak share dengan you guys pasal LipIce Sheer Color Lip Balm. Haa kalau ingat or perasan, in few of my past entry, aku ada cerita pasal free sample giveaway tu kan. Well, lama jugak kot aku tunggu entah berapa bulan agaknya haha. Rasanya tahun lepas kot mintak and now bulan 3 baru dapat. I thought I wouldn't get it but finally. Penantian berakhir. Tak sia-sia la aku tunggu hahaha. So, here it is 💄





Well, yeahh. Kecil je benda ni. Nama pun sample kan huhu. But, okay la kan. Masuk poket je.

Glide, glide, glide, your lips turn into pink color !

This lip balm will change to a natural sheer pink that is uniquely yours ! 💄
Fuller and Bouncy Lips 👄
10 hours Moisture with Beeswax + Argan Oil
Brighten Dull Lips 💋

Kalau ada yang berkenan tu, boleh la dapatkan kat mana-mana kedai atau pasaraya yang jual ni okay. Get yourself one of this today !


No comments:

Post a Comment

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...