Followers

Nuffnang

Pages

21 August 2016

Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh


Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh

Klik banner untuk join !

Syarat-syaratnya ialah:

  • Follow Blog SpendaLusuh (bagi yg belum follow).
  • Like facebook page SpendaLusuh (bagi yg belum like)
  • Buat satu entry bertajuk “Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh”
  • Copy & Paste poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.
  • Comment sambil bubuh link post kat bawah.
  • Click lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog 


Hadiah2 merupakan:

1. Fridge magnet Amsterdam x 4




2. Key chain Holland x 3

3. Coin purse Amsterdam x 3



- Pemenang2 akan ditentukan samada melalui cabutan dan jugak perkara2 lain...
- Kalau sempat, keputusan akan diumumkan pada 25/9/2016.

Done join! Harap-harap dapat magnet fridge & coin purse hehehe. Over je mintak dua haha. Hopefully dapatlahh. Aminn. Saya sudah, anda bila lagi? Jom join ga ni. Good luck semuaa !  ^_^

15 comments:

  1. Singgah sini
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Datang singgah dari segmen yang sama...
    good luck..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
  4. Good luck! singgah dari GA yang sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai. thank youu ! good lck to you too ;)

      Delete
  5. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai. klau sempat nnti say join ye hehe. thank youuu ^_^

      Delete
  6. Singgah dari GA yang sama :) all the best :)
    http://norshamimi.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
  7. blogwalking sini...

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...