Followers

Nuffnang

26 March 2015

Nak Menang IPhone 6 Percuma ?


Hai ! Hmm... Tengok tajuk je macam menarik sangat. Apa yang awak-awak semua jadi tertarik pulak ni? Cehh, mentang-mentang iphone 6, cakap sikit wahhh... Haha. Macam aku la kut. Aku pun dah lama teringin bebenor nak pakai iphone. Hang ingat murah? Nak beli, kumpul la duit hang sendiri. Aiyoo... akaun bank pun aku tak ada. Nak masuk universiti nanti la kut baru bukak akaun bank sendiri. Hahaa.. Tak kena tajuk je.

So, siapa la yang tak nak dapat hadiah IPHONE 6 PERCUMA ! Of course mostly la semua orang nak kan? Jadi, kat sini aku nak share la cemana korang nak menang IPHONE 6 ni. Ehh, ni bukan aku yang bagi laa. Daripada bagi korang baik aku ambil bagi diri sendiri kan? Hihi. Haa, tak sabar nak tahu kan? Scroll down please....



Taraaa !! (Nampak sangat screenshot insta. Jangan lupa follow ciknufaz ye. hihi, promote sikit.) Haa, itulah dia actually sponsor sebenar IPHONE 6 ni iaitu ZIZAN RAZAK. Well, Zizan sekarang dah jadi businessman pulak. Dah bukak ZIZANMALL, jadi CEO la kan. Katanya bulan lepas dah bagi pun IPHONE 6 and kali ni Tuan Ceo nak bagi lagi iphone 6 ! Woww!! Untung betul siapa yang dapat. FOC. So, apa perlu buat? Klik gambar. Mana-mana daripada 2 gambar tu. Dah klik tu then anda semua ikut la apa yang tertulis. Huhu. No age limit. No need to buy anything. Just register and share to your friends.. Jadi sesiapa yang tercabut tuahnya boleh la menang iphone 6 tu. 

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 9 APRIL 2015

So, tunggu apa lagi? Cepatlah berdaftar dan anda berpeluang menangi IPHONE 6 SECARA PERCUMA !!

*sponsorbytuanceozizanmall*
#zizanrazak869
#zizanmall
#sayanakiphone6

~credit sikit to me kalau dah join contest zizan ni if you guys tahu dari blog sini. dengan rasa gembiranya if i know you know this from here.please credit to me on any media social, either mine or your own media social. FB:Aifaz Zahra / Twitter:AkuIfaz / Instagram:ciknufaz / Myblog . TQ  =) ~


3 comments:

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...