Followers

Nuffnang

1 March 2015

Uniten kita maii !


Alhamdulillah, dalam kedebaran menunggu result nak keluar sempat la jugak aku update blog. So, tadi aku and my family(but not all laa) pergi ke muazam. Kami hantar kaklong aku kat uniten, sambung degree dalam course finance. Fuhh, dari melaka ke pahang 2 jam je! Ayah aku bawak berdesupp laju, tup tup bukak mata dah sampai.. In a blink of an eye.

Fuihh, sibuk kemas nampaknya..

Apartmen ni ada 2 bilik so overall 6 orang.



Singgah sat makan siang.. Makan laksa je tengahari ni. Haha.

Bergambar sat sebelum balik. Nanti rindu pulak si luqman ni dengan kakak sulungnya. 

Ughh, hug kuat-kuat !! Hug anak beranak.. 
  
Ambil gambar with my lovely sister.. 
Lepas ni, keseorangan la aku kat rumah. Kaklong sambung degree, kakngah praktikal, yang keempat pulak kat asrama. Weekday pagi aku sorang jela.. Luqman petang baru balik. Rasa macam anak tunggak pulak. Haha. Haha si kecik peneman bermain. Sekarang luqman tu pun dah pandai whatsapp. Tak caya? Tengok ni..


Kann? Yelah, dia pakai telefon ayah aku laa. Kalau tak telefon ayah aku, telefon ibu aku la jadi mangsa. So, aku tak mau cakap panjang lebar. Sampai ni jelaa. Lepas ni luqman pulak sorang-sorang kat rumah bila aku nak masuk universiti nanti. Okey, habis kat sini ye. Thanks kepada yang sudi baca blog saya. And doakan saya hari selasa ni, 3 mac, semoga keputusan spm aku baik-baik je. Aminn... Wish me luck ok?


4 comments:

  1. wahhh akak ciknufaz dah nk berjaya tuu . shahril pon ade mntak biasiswa dekat UNITEN . harap2 dapat laa .

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. insyaAllah, banyakkan la berdoa.

      Delete
  2. Dekat je ek perjalanan dua jam?, kak Ros tak pernah sampai lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, maybe kalau ikut yang sepatutnya 3 jam la kut. tapi ayah saya bawak laju sebab nak sampai ikut masa pendaftaran hari tu ^^

      Delete

Hey you there ! Allow yourself to comment here. Have some times to click on my ads and follow me too. Heuheu ;)

Thanks a lot to you ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...